رفع تصرف اراضی ملی در ییلاق رزدارستان رضوانشهر
- شناسه خبر: 519
- تاریخ و زمان ارسال: 8 مهر 1400 ساعت 10:20
- بازدید : 274
- نویسنده: رضوان آنلاین

به گزارش پایگاه خبری رضوان آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان از سردار عزیزاله ملکی، فرمانده انتظامی گیلان گفت: با دریافت گزارش تصرف اراضی ملی توسط فردی در ییلاق رزدارستان شهرستان رضوانشهر تحقیقات پلیس در دستور کار قرار گرفت.
او افزود: مأموران پلیس آگاهی رضوانشهر ضمن هماهنگی قضایی با کارشناس اداره منابع طبیعی به محل اعلامی اعزام شدند.
فرمانده انتظامی گیلان اظهار داشت: در بازدید از زمین مشخص شد فردی یک هکتار از اراضی ملی ییلاق رزدارستان رضوانشهر را به تصرف خود درآورده و به صورت غیرقانونی به وسیله سیمخاردار محصور کرده است.
سردار ملکی با بیان اینکه کارشناسان ارزش ریالی اراضی ملی رفع تصرف شده را ۱۵ میلیارد ریال برآورد کردند، ادامه داد: با حکم قضایی و به استناد تبصره یک ماده ۵۵ قانون حفاظت و بهرهبرداری از جنگلها و مراتع، آثار تجاوز جمعآوری و رفع تصرف انجام شد.
او با اشاره به رصد دقیق و بالای پلیس بر روی اقدامات غیرمجاز و مجرمانه متصرفان اراضی ملی و عزم راسخ نیروی انتظامی و دستگاه قضایی در برخورد با پدیده زمینخواری تصریح کرد: حفظ و حراست از منابع طبیعی و ملی از اولویتهای اصلی نیروی انتظامی است و مبارزه با زمینخواران و سودجویان به صورت مستمر در دستور کار پلیس قرار دارد.